maanantai 4. heinäkuuta 2011

Ruusu tyttönen

Kortteja on tullut tehtyä, mutta tänne siirto on vaan jäänyt. Osa on päässyt tuonne LankaLuolan blogiin, osa on lähtenyt etiä päin ihan ilman kuvia. Mutta josko tämä kortteilu puolikin taasen vauhtiin pääsisi!

Synttärikortti Anopille. 
Tuo magnolia tyttö on kyllä ihana =)

Laitanpa alle muutaman kuvan noista aiemmista korteista...
3 kommenttia:

 1. Nättejä kortteja sulla täällä!

  Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

  Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

  Kortteja on tullut värkkäiltyä kymmeniä ja kymmeniä kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynnistä, toki vastavierailulle tullaan =)
  Itsellänikin tullut enemmän tehtyä kortteja, tuo kuvien ottaminen vaan vähän tökkii ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt olen minäkin viimein saanut kameran ja alan harjoitella kuvaamaan korttejani ja laitella niistä kuvia sitten blogiini. Muuan kuva siellä jo onkin, joten tervetuloa katsomaan ja kommentoimaan :)

  VastaaPoista