torstai 1. heinäkuuta 2010

Hip ja hei

Sain jo alku viikosta ihanan paketin Salaiselta Koukussa Kortteihin Ystävältäni!
Kuvaa ei ole tiedossa vieläkään koska: ensin oli kateissa kamera ja nyt kun sen löysin oli kaikki patterit tyhjänä ja nyt odotellaan niitten latautumista...
Vaan paketista löytyi ihania vihreitä juttuja ja ihania art impression leimakuvia <3
Yhtään artin leimasinta ei omanani olekaan, muutamasti kuvia olen saanut ja tykkään niistä kovasti paljon, aivan mainioita leimoja!
Useaan otteeseen olen yrittänyt tilata itselleni jotain leimasinta artilta, vaan kun en osaa päättää minkä haluaisin kaikista mieluiten niin ovat jääneet kauppaan... nolo! =)

Koko alku kesä on ollut yhtä hurlumheitä ja korttien teko on jäänyt ihan täysin ja kokonaan paitsioon, mutta tänään tuli tehtyä yksi kortti, mutta kuvaahan ei edelleenkään tiedossa..

Pitkästä aikaa tuli tehtyä pikku tilaus PaperiNauhasta ja syynä oli oikeastaan hinku kokeilla vintage kuvia, mutta tokihan matkaan lipsahti jotain muutakin, mutta niistä olen hissun kissun kun osa on lähdössä oman SKKY:n kirjeeseen jossain vaiheessa...
Mutta siis noista vintage kuvista: Mistä niitä kannattaa tilata??? Katsoin Joanna Sheeniltä ihanan näköistä settiä, mutta onneksi järki tuli mukaan ettei nyt ehkä heti kärkeen kannata tilailla ISOa settiä... kun tuo mielikin sattuu olemaan niin vaihtuvaista sorttia ;)

Tällaista täällä, SKKY:lleni sen verran että yritän tässä jossain vaiheessa laittaa listaa leimasimistani..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti